Make your own free website on Tripod.com
logo

  Selamat datang ler ke hompej kitorang, buat2 ler macam homepage sendiri. Kalau nak komen ke, nak kutuk ke, sign ler guestbook kitorang yer! ok! chow!!

 


View My Guestbook
Sign My Guestbook

gambar kitorang

dari kiri : Man, Kemal, Fendi, Saiful, Harris, Redzuan, Daven, Zamri

Pengenalan

Semua budak2 kat atas nih student lagi. Ader yg study kat uia, poli, ittar dan ikm. Mari ler kiter membaca serba sedikit pasal tiap2 kitorang:

ZarisMan @ Man
Nama penuh : Zarisman Bin Ismail
Umur : 2o tahun
Belajar di : Universiti Islam Anarabangsa
Hobi: Chatting, Berkenalan, Membaca dan apa2 yang berfaedah.
Ucapan alu-aluan : Belajar rajin2! Nantik tak rajin nak jadik apa?
                            Negara kita islam. Tegakkan islam!! Allahu akbar!!

 

 

Akmal@ kemal
Nama penuh : Akmal Radziz bin Jamaludin
Umur : 2o tahun
Belajar di : Unitar
Hobi: berkenalan, mengorat
Ucapan alu-aluan : emmm... aku pun tak tau aper nak tulis..                   

 

 

Effendi@ Meon
Nama penuh : Effendi bin Onn
Umur : 2o tahun
Belajar di : Ittar
Hobi: Computer games, java programming                                            
Ucapan alu-aluan :  

 

 

Shaiful @ Cepul
Nama penuh : Shaiful Nizam Bin Razali
Umur : 2o tahun
Belajar di : Uitm
Hobi: Computer games, Study                       
Ucapan alu-aluan :                                                                            

 

 

harris@ Aris
Nama penuh : Muhd Harris Nasril
Umur : 2o tahun
Belajar di : politeknik Ungku Omar
Hobi: Web Designing, Berkenalanetc
Ucapan alu-aluan : berusaha berjaya                                                

 

 

Redzuan@ Wan
Nama penuh : Redzuan 
Umur : 2o tahun
Belajar di : politeknik Ungku Omar
Hobi: Motor                                                                                    
Ucapan alu-aluan : 

 

 

Davendran@daven
Nama penuh : Davendran
Umur : 2o tahun
Belajar di : Ittar
Hobi: Computer games, programming
Ucapan alu-aluan : 

 

 

Zamri@ zam
Nama penuh : Zamri
Umur : 2o tahun
Belajar di : Ikm
Hobi: berkenalan, Berkawan
Ucapan alu-aluan : 

 

 

testing 1,2,3 : Wei kawan2! ok tak ompej kiter macam nih? kalau tak ok email ler aku: harris_nasril@lycos.com . Guestbook belum buat lagik.